Info

LS Konepäivät Oripään lentokentällä 29.-30.9.2017

Ls konepäivät järjestetään nyt kaksipäiväisenä näyttelykansalle tutulla alueella. Alueella on paljon nähtävää ja koettavaa, koneita ja laitteita on nähtävillä paljolti myös tositoimissa.  Näyttelykansalle tutut ravintola ja suuri okra-halli ovat myös käytössämme. Makkara- ja virvoitusjuomien myyntipisteitä löytyy kentän puolelta kuten myös työnäytösalueelta.

Metsäala

Kentän läheisyydessä on varattuna erittäin runsaasti hakkutyönäytösaluetta. Yhtenäiseltä työnäytöslueelta löytyy kohteita kaikenkokoiselle kalustolle, aina ensiharvennuksesta päätehakkuuseen. Työnäytösalueella esillä ovat näytöksiä tekevät konevalmistajat, muut metsäalan näytteilleasettajat löytyvät kentän puolelta. Alueiden välillä kulkee jatkuva messujunayhteys.

Maanrakennus

Maanrakennuspuolen kone- ja laitevalmistajat sekä muut alan toimijat esittäytyvät lentokentän alueella. Nähtävillä kattavasti alan uutuuksia.

Bioenergia

Nähtävillä kentän alueella muun muassa hakkurit ja murskat sekä energia- ja polttopuun tuotannon koneet. Bioenergia on päivän sana, ja alojen merkittävimmät tekijät löytyvät syyskuussa ls konepäiviltä. Tule mukaan!

Kuljetuskalusto

Myös eri alojen kuljetuskalustoa kattavasti näytillä, aina lavettiautoista lähtien show-palkittuihin maantiekiitäjiin asti!

Muut

LS Konepäivät ei ole edellämainittuihin aloihin rajoittunut tapahtuma, vaan näytillä on edellämainittujen lisäksi mm. traktoriurakointikalustoa laidasta laitaan. Toivotamme kaikki kiinnostuneet mukaan näyttelyyn!

 

 

Lounais-Suomen Koneyrittäjät